Tule meille töihin!

Neste Linnanportti on suomalainen perheyritys Sukevalla, 5-tien varrella, Iisalmen ja Kajaanin puolivälissä. Palveluihimme kuuluvat mm. erilaiset ravintolapalvelut, tankkaus, myymälä sekä muut yleiset liikenneasemapalvelut. Yrityksemme kantavia periaatteita ovat asiakaslähtöisyys, laadukkaat tuotteet sekä jatkuva kehitys. Kasvavana yrityksenä tarjoammekin työntekijöillemme vakaan ja pitkäkestoisen työsuhteen, mukavan ja kannustavan työyhteisön, sekä monipuolisia työtehtäviä aina erilaisista keittiötyötehtävistä asiakaspalveluun.
Perehdytämme myös kaikkiin työtehtäviin, joten et välttämättä tarvitse alan tutkintoa tai aikaisempaa työkokemusta tullaksesi valituksi meille. Työntekijässä arvostamme eniten positiivista asennetta ja reipasta otetta työntekoon. Meillä töitä tehdään hymyissä suin!

Haemme nyt yhtä työntekijää kassa- ja asiakaspalvelutehtäviin!

Lähetä meille hakemus oheisella lomakkeella.
Paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä!

    Roosa, kahvilatyöntekijä:
    ”Aloitin Linnanportilla kiireapulaisen tehtävissä syksyllä 2016. Silloin työtehtäviini kuului mm. pikaruuan tarjoilua sekä tiskaamista. Seuraavana kesänä toimin samoissa työtehtävissä kesätyöntekijänä. Muutaman vuoden tauon jälkeen kun valmistuin koulusta tulin takaisin töihin Linnanportille, ja sillä tiellä ollaan edelleen! Näiden muutamien vuosien aikana työtehtäväni ovat saaneet paljon täydennystä. Tällä hetkellä työskentelen melkein kaikissa työtehtävissä, kuten asiakaspalvelijana kassalla sekä pikaruuan teossa tai iltakeittövastaavana. Työ Neste-asemalla on erittäin monipuolista ja mikä parasta, työpäivät ovat joka päivä erilaisia! Linnanportilla meillä on mukava ja tiivis työporukka.”
    Eija, kokki:
    ”Aloitin työt kesällä 1999, juuri kokkikoulusta valmistuneena. 16 vuotta ns. vanhalla puolen meni kaikkia talon töitä tehden. Kuusi vuotta sitten alkoivat uudet tuulet puhaltaa, kun muutettiin tänne Linnanportille. Kaikki oli uutta, ScanBurger, pitsat ja lounas ihan uudessa mittakaavassa. Siitä lähtien olen tehnyt lähinnä kokin töitä. Työyhteisömme on kuin suuri perhe. Meillä on huippuporukka, jolla selvitään mistä vaan. Jokainen päivä on seikkailu uuteen ja siksi varmaan minäkin olen viihtynyt jo yli 22 vuotta näissä hommissa.”