Tule meille töihin!

Linnanportti on monipuolinen ja viihtyisä liikenneasema 5-tien varressa Iisalmen ja Kajaanin puolivälissä. Etsimme nyt lisää hyviä tyyppejä joukkoomme.  Töitä on tarjolla kolmelle henkilölle erilaisiin liikenneaseman työtehtäviin vakituiseen työsuhteeseen.

KASSATYÖNTEKIJÄ

Työnkuva pääsääntöisesti kassatyöskentelyä ja asiakaspalvelua sekä tuotteiden hyllytystä ja esillepanoa.

KAHVILATYÖNTEKIJÄ

Kahvilatyöntekijän työnkuvaan kuuluu asiakaspalvelu, kahvila- ja vitriinituotteiden valmistaminen sekä yleisestä siisteydestä huolehtiminen.

KOKKI

Työtehtäviin kuuluu á la carte-annosten, pizzan ja burgereiden valmistus ja tarjoilu, sekä keittiön yleiset työtehtävät kuten siisteydestä huolehtiminen.

Työaika kaikissa tehtävissä 6.00–20.00 kolmessa vuorossa. Keskimääräinen vähimmäistuntimäärä 80 h/3 vko tai sopimuksen mukaan. Palkkaus TES mukaan.

Perehdytämme kaikki työntekijämme työtehtäviin, joten et välttämättä tarvitse alan koulutusta tai aikaisempaa työkokemusta tullaksesi valituksi. Jos kiinnostuit ja omaat positiivisen asenteen sekä reippaan otteen työntekoon niin laita hakemus tulemaan jo tänään sillä paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä. (Mainitse hakemuksessasi mitä paikkaa haet)

Haemme nyt kolmea henkilöä erillaisiin työtehtäviin.

Lähetä meille hakemus oheisella lomakkeella niin olemme sinuun yhteydessä.
(Muista mainita hakemuksessasi mitä paikkaa haet)
Ole nopea sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

    Roosa, kahvilatyöntekijä:
    ”Aloitin Linnanportilla kiireapulaisen tehtävissä syksyllä 2016. Silloin työtehtäviini kuului mm. pikaruuan tarjoilua sekä tiskaamista. Seuraavana kesänä toimin samoissa työtehtävissä kesätyöntekijänä. Muutaman vuoden tauon jälkeen kun valmistuin koulusta tulin takaisin töihin Linnanportille, ja sillä tiellä ollaan edelleen! Näiden muutamien vuosien aikana työtehtäväni ovat saaneet paljon täydennystä. Tällä hetkellä työskentelen melkein kaikissa työtehtävissä, kuten asiakaspalvelijana kassalla sekä pikaruuan teossa tai iltakeittövastaavana. Työ Neste-asemalla on erittäin monipuolista ja mikä parasta, työpäivät ovat joka päivä erilaisia! Linnanportilla meillä on mukava ja tiivis työporukka.”
    Eija, kokki:
    ”Aloitin työt kesällä 1999, juuri kokkikoulusta valmistuneena. 16 vuotta ns. vanhalla puolen meni kaikkia talon töitä tehden. Kuusi vuotta sitten alkoivat uudet tuulet puhaltaa, kun muutettiin tänne Linnanportille. Kaikki oli uutta, ScanBurger, pitsat ja lounas ihan uudessa mittakaavassa. Siitä lähtien olen tehnyt lähinnä kokin töitä. Työyhteisömme on kuin suuri perhe. Meillä on huippuporukka, jolla selvitään mistä vaan. Jokainen päivä on seikkailu uuteen ja siksi varmaan minäkin olen viihtynyt jo yli 22 vuotta näissä hommissa.”