Tule meille töihin!

Linnanportti on monipuolinen ja viihtyisä liikenneasema 5-tien varressa Iisalmen ja Kajaanin puolivälissä. Etsimme yhtä liikenneasematyöntekijää osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Haemme nyt yhä liikenneasema työntekijää osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Lähetä meille hakemus oheisella lomakkeella niin olemme sinuun yhteydessä.
(Muista mainita hakemuksessasi mitä paikkaa haet)
Ole nopea sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

    Roosa, kahvilatyöntekijä:
    ”Aloitin Linnanportilla kiireapulaisen tehtävissä syksyllä 2016. Silloin työtehtäviini kuului mm. pikaruuan tarjoilua sekä tiskaamista. Seuraavana kesänä toimin samoissa työtehtävissä kesätyöntekijänä. Muutaman vuoden tauon jälkeen kun valmistuin koulusta tulin takaisin töihin Linnanportille, ja sillä tiellä ollaan edelleen! Näiden muutamien vuosien aikana työtehtäväni ovat saaneet paljon täydennystä. Tällä hetkellä työskentelen melkein kaikissa työtehtävissä, kuten asiakaspalvelijana kassalla sekä pikaruuan teossa tai iltakeittövastaavana. Työ Neste-asemalla on erittäin monipuolista ja mikä parasta, työpäivät ovat joka päivä erilaisia! Linnanportilla meillä on mukava ja tiivis työporukka.”
    Eija, kokki:
    ”Aloitin työt kesällä 1999, juuri kokkikoulusta valmistuneena. 16 vuotta ns. vanhalla puolen meni kaikkia talon töitä tehden. Kuusi vuotta sitten alkoivat uudet tuulet puhaltaa, kun muutettiin tänne Linnanportille. Kaikki oli uutta, ScanBurger, pitsat ja lounas ihan uudessa mittakaavassa. Siitä lähtien olen tehnyt lähinnä kokin töitä. Työyhteisömme on kuin suuri perhe. Meillä on huippuporukka, jolla selvitään mistä vaan. Jokainen päivä on seikkailu uuteen ja siksi varmaan minäkin olen viihtynyt jo yli 22 vuotta näissä hommissa.”